Búzavirág Kovászműhely

Búzavirág Kovászműhely

Mi is ez az egész????

2018. december 15. - Búzavirág Kovászműhely

2018. augusztus 20-án, a Kenyérlelke Fesztiválon kezdődött minden, ahol mindketten versenyzőként jelentünk meg. Mindketten rajongunk az egészséges, tiszta élelmiszerekért, finom ételekért, és legfőképpen a kovászos kenyérért. Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy mi visz rá arra egy jogászt és egy közgazdászt, hogy kovászos kenyeret készítsen? Ez mindenekfelett egy „szerelem”, egy álom megvalósulása, hogy a szenvedélyünk váljon a hivatásunkká. Mindketten fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozást. Amikor megkóstoltuk az első ilyen kenyeret, mélyen bennünk rejlő emlékek törtek fel a gyerekkorunkból. Ha kovásszal sütünk, jobb állagú és ízű, és táplálóbb kenyeret kapunk. Ez a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb és nem utolsó sorban sokkal sokkal finomabb! 

Szóval a versenyen elkezdtünk beszélgetni és azonnal jött a SZIKRA, hogy mindketten ugyanazt szeretnénk, a kovászos kenyér szeretetét terjeszteni, sütni, sütni, sütni....hát miért ne csináljuk akkor EGYÜTT?

Ezért most együtt belefogunk....

A bejegyzés trackback címe:

https://kovaszmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr5914466596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása